Wij hebben nieuwe webshops!

Huisdieren (www.discus.nl)
Duivensport (www.duivensportgroeneveld.nl)
Ik wil naar de oude webshop

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij onze online aanwezigheid vergroot. Vanaf nu kunt u uw favoriete producten ook online bestellen. Via discus.nl of via duivensportgroeneveld.nl.

Wat betekent dit voor u?

Deze site blijft zoals u gewend bent, alleen het webshopgedeelte gaat uiteindelijk verdwijnen. We willen volledig over op onze nieuwe webshops. U kunt nog wel altijd blijven inloggen op deze site om bijvoorbeeld te kijken naar uw bestelgeschiedenis. Wij behouden ook uw aankoopgeschiedenis. Vragen? Neem contact met ons op en helpen u graag.

Discus.nl? Wat is dat?

Wij zijn sinds het jaar 2000 aangesloten bij de DISCUS organisatie. Deze grootste winkelketen in dierenspeciaalzaken is een inkooporganisatie die zijn krachten bundelt door me tandere aangesloten Discus-winkel elke maand een folder uit te brengen. Dit voordeel merkt u als klant in onze aantrekkelijke prijzen en topkwaliteitsproducten. Op de webshop www.discus.nl kunt u producten kopen, zoals u dat gewend bent in de winkel. Deze producten kunt u laten thuisbezorgen of gratis afhalen in onze winkel.

Duivensportgroeneveld.nl? Wat is dat?

Onze nieuwe webshop voor duivensportartikelen! Dit deden we voorheen op deze website, maar die is inmiddels sterk verouderd en traag geworden. We hadden hier ook maar een klein aantal producten op staan. Daarom hebben wij een nieuwe webshop opgezet. Deze heeft ons complete duivensportassortiment (nu nog niet, we zijn nog aan het aanvullen) en gaat ook gevuld worden met adviezen, tips en seizoensgebonden aanbiedingen. We hopen u zo veel beter van dienst te kunnen zijn als duivensportliefhebber.

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op en we helpen u graag verder.