Ondanks dat de weervoorspellers ons een vorstperiode voor houden, laat de kalender zien dat we met rasse schreden richting het nieuwe vliegseizoen 2018 gaan. Matador komt dit jaar met twee nieuwe mengelingen op de markt, verbeterde mengelingen en dus geen uitbreiding van het assortiment. De ‘Premium Vlieg’ en ‘Premium Sprint’ gaan uit het assortiment en worden vervangen door:

Premium Athletic: de nieuwe mengeling voor de vitesse tot en met de dagfondvluchten (100/700km) met een verbeterde omega verhouding en toevoeging van het hoogwaardige Perillazaad en Mariendistel

Premium Sprinter: de nieuwe mengeling specifiek voor vitesse en nu ook voor midfondvluchten (100/350km) met een verbeterde omega verhouding en hoog percentage snel en geleidelijk opneembare suikers.

Om deze twee nieuwe mengelingen op een leuke manier te introduceren, gaan we een actie opzetten in aanloop naar het nieuwe vliegseizoen.

Bij aankoop van 1x Premium Start + 1x Premium Turbo Energy + 1x Premium Athletic of Premium Sprinter, krijgt u gratis een fles Back TKK Nature (250ml) ter waarde van € 8,90.