Donderdag 28 juli tot en met zaterdag 30 juli is de Honselse feestweek. Zie voor meer informatie: www.honselsefeestweek.nl

Openingstijden

Onze openingstijden wijken niet af van normaal.

Bereikbaarheid

Onze bereikbaarheid is wat minder tijdens de feestweek. Zie het programma van de Honselse feestweek voor meer informatie.

Donderdag

Op donderdag is de wielerronde. Het parcours loopt als volgt: Dijkstraat-Poeldijksepad-Klipper-Groenelaan. Hierdoor is onze achterdeur op donderdagmiddag niet bereikbaar. De Dijkstraat is gedeeltelijk bereikbaar indien u vanuit de richting van de Dijkweg aan komt rijden.

Vrijdag

Op vrijdag is de braderie (11:00-17:00) en zijn er veel leuke activiteiten in de Dijkstraat. Hierdoor kunt u niet parkeren voor de deur, maar is er wel een hoop te doen. We hopen u dan ook alsnog te zien. Vanaf de Groenelaan zijn wij wel goed bereikbaar met de auto.

Zaterdag

Ook op zaterdag is de braderie en brom parade. Ook dan kan er niet veel geparkeerd worden in de Dijkstraat. Wij raden u aan om via de Groenelaan te komen.

We hopen u ondanks de wat lastigere bereikbaarheid de komende dagen weer te mogen ontvangen in onze winkel. Het zal in ieder geval erg gezellig zijn in het dorp. Reden te meer om een bezoek te brengen aan Honselersdijk!